صعود 40 آزاده کشور به قله دماوند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند گفت: حدود 40 نفر از آزادگان کشور به قله دماوند صعود کردند که چند نفر از آزادگان شهرستان دماوند نیز در این صعود شرکت داشتند.
به گزارش تارود، امیر مرادی اظهار داشت: آزادگان در زندان های بسیار وحشتناک بعثی مورد اذیت و آزار قرار گرفتند.
مرادی با بیان اینکه همه آن ها به گردن ملت ایران حق دارند که از این رو، مراسم تجلیل از آنها در سطح کشور برگزار شد، گفت: امسال با هماهنگی مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران، برنامهای به صورت ملی در کشور اجرا شد.
وی با بیان اینکه چندین برنامه به صورت مشترک با مسئولان شهر دماوند پیشبینی شد، گفت: در حدود 40 نفر از آزادگان کشور به صورت نمادین به قله دماوند صعود کردند که تعدادی از آزادگان شهرستان دماوند نیز در این صعود حضور داشتند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند ادامه داد: همچنین با حضور مسئولان شهری و شهرستانی از خانواده آزادگان شهرستان دماوند نیز سرکشی و تجلیل صورت گرفت و در نماز جمعه یاد و خاطره آنها گرامی داشته شد.
مرادی با بیان اینکه همچنین اردوی یکروزه خانوادگی برای آزادگان برگزار شد، خاطرنشان کرد: این اردو با حضور مسئولان شهرستان دماوند در مجتمع فرهنگی – تفریحی در استان البرز با اجرای برنامههای شاد و متنوع همراه بوده است.
وی با بیان اینکه شهرستان دماوند 56 آزاده دارد، تصریح کرد: در این بین، سردار شهید علی رمضانی، آزادهای بود که در ماه های اخیر به شهادت رسید که یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی میداریم.
منبع: فارس
انتهای پیام/س