شناسایی و دستگیری عاملین کشتار بی‌رحمانه حیات وحش در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دماوند/ کشف لاشه و اجزای 8 راس قوچ و میش وحشی

عاملین کشتار بی‌رحمانه حیات وحش در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دماوند شناسایی و دستگیر شدند.

نقی میرزاکریمی رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود اظهار داشت: محیط بانان یگان حفاظت این اداره در حین گشت و کنترل در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کوه سفید متوجه صدای شلیک گلوله به سمت حیات وحش حاشيه جاده می شوند که بدلیل فاصله داشتن سریعا به پاسگاه محیط بانی جهت اعزام نیروی کمکي اعلام و متخلفین که به‌صورت حرفه ای اقدام به شکار 3 راس از نوع قوچ و میش وحشی (حیوان حمایت شده) نموده با مشاهده  ماموران (ضابطین دادگستری) از محل متواری می‌شوند.

وی ادامه داد: بدلیل بارش برف در ارتفاعات حیات وحش به نزدیکی روستا پناه می‌آورند و همیشه در دسترس‌اند و عامل اصلی این کشتار بی‌رحمانه توسط ماموران شناسایی شده و گزارشی در خصوص موضوع به دادستان محترم شهرستان دماوند تقدیم شد.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان دماوند گفت: با دستور دادستان به فرماندهی انتظامی شهرستان موضوع به پلیس اطلاعات و امنیت ارجاع و با همکاری کلانتری های گیلاوند و کیلان سایر افراد متخلف شناسایی و با بازرسی از دو منزل در گیلاوند قسمتی از لاشه یک راس قوچ وحشی، یک قبضه سلاح شکاری برنو و 104 تیر فشنگ و 200 عدد پوکه ، 10 تیر فشنگ چهار پاره قاچاق یه عدد سر نیزه سلاح و یک قبضه سلاح بادی pcp و سایر ادوات کشف و همچنین در یک دامداری در روستای دوآب اجزا و قسمتی از لاشه 4 راس قوچ میش وحشی کشف و در محل صورتجلسه می گردد و در این راستا پرونده قضایی تشکیل و در حال رسیدگی است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا