با حضور پرشور مردمی و خانواده‌های شهدا؛

سومین یادواره شهدای شهر دماوند و هفت شهید گمنام برگزار شد + تصاویر

سومین یادواره شهدای شهر دماوند و هفت شهید گمنام همراه با ارجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با حضور خانواده‌های شهدا و استقبال پرشور مردمی در حسینیه محله قاضی این شهر برگزار شد.

سید کمال سادات، دبیر ستاد یادواره شهدای شهر دماوند در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: شهر دماوند از سال ۹۴ نخستین یادواره شهدای را به صورت تجمیعی از همه محلات را در حسینیه حضرت ابوالفصل گیلاوند برگزار کرد و پس از آن همه ساله این موضوع مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: پیش از این یادواره شهدا در برخی محله‌ها به صورت مستقل برپا می‌شد اما از سال ۹۴ بر این شدیم که این امر به صورت تجمیع و با تشکیل ستادی در این راستا انجام شود.

دبیر ستاد یادواره شهدای شهر دماوند ادامه داد: در واقع آغاز برگزاری یادواره شهدا در این شهر از سال ۷۳ بود و در ابتدا به صورت گردهمایی بسیجیان و پس از آن در قالب ستاد مردمی یادواره شهدا قرار گرفت.

سادات خاطرنشان کرد: عملکرد این ستاد به صورت مستقل است اما در خصوص بحث مالی شهرداری و شورای شهر دماوند این امر را متقبل می‌شوند.

وی تصریح کرد: در طول سال‌های گذشته برنامه‌های متنوعی از جمله سخنرانی، مداحی، گروه سرود، تواشیح و استفاده از خواننده‌های آیینی در این یادواره انجام می‌شد و امسال نیز از خاطره‌گویی اصغر نقی‌زاده، مداحی سعید قانع، گروه سرود نسیم قدر و خواننده‌های آیینی استفاده می‌کنیم.

سادات از برپایی نمایشگاه آثار دفاع مقدس در کنار یادواره شهدا خبر داد و تصریح کرد: این امر توسط حوزه بسیج محمد رسول‌الله (ص) صورت گرفت و با توجه به برآورد جمعیت، حسینیه محله قاضی محل مناسبی جهت پذیرایی از حضار می‌باشد.

لازم به ذکر است دعوت از خانواده‌ شهدای هشت سال دفاع مفدس و مدافعان حرم، استفاده از مجریان و خوانندگان صدا و سیما، قاریان منطقه و پخش نماهنگ تصویری از تلویزیون بزرگ شهری از جمله برنامه‌های ویژه یادواره شهدای دماوند و هفت شهید گمنام در این شهر بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا