رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند:
حادثه سقوط کامیون به درهای در جاده روستای سیدآباد به کلاک دماوند 2 مصدوم برجای گذاشت
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند از حادثه سقوط کامیون به درهای در جاده روستای سیدآباد به کلاک خبر داد.
سعید طاهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: در ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه گزارشی مبنی بر سقوط کامیون به درّه از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان تهران بهمرکز پاسخگویی اضطراری جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند اعلام شد که بلافاصله عوامل امدادی از پایگاه امداد و نجات چناران به محل حادثه اعزام شدند.
وی در این باره گفت: پس از رسیدن عوامل امدادی به محل حادثه مشخص شد کامیون به علت نقص در سیستم ترمز به دره سقوط کرده و در پی این حادثه ۲ مصدوم برجای مانده است.
طاهری ادامه داد: یک مصدوم اقای ۳۹ ساله که دچار آسیب از ناحیه سر و شکم شده بود توسط عوامل امدادی جمعیت هلال احمر اقدامات درمانی اولیه انجام و به مرکز درمانی منتقل شد و یک مصدوم توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
انتهای پیام/