رهاسازی 20 خودرو گرفتار در برف و کولاک دماوند

برف و کولاک در دماوندمسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند از رهاسازی 20 خودرو گرفتار در برف و کولاک در منطقه مشاء دماوند خبر داد.

به گزارش تارود حسین فارابی اظهار داشت: طی تماس تلفنی از مرکز کنترل عملیات امداد و نجات استان تهران مطلع شدیم که چند خودرو در کولاک و بارش برف شدید در محور مشاء گرفتار شدند.

وی ادامه داد: بلافاصله یک تیم نجات مستقر در پایگاه امداد و نجات بین‌شهری آبعلی را که شامل چهار نجات‌گر کادر و داوطلب بودند، به منطقه اعزام کردیم.

مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند گفت: پس از رسیدن تیم اعزامی مشخص شد حادثه در منطقه دهکده خوشبختی بوده است و 19 خودرو در برف و کولاک گرفتار شدند؛ عملیات نجات با حضور نیروهای هلال احمر دماوند آغاز شد و پس از حدود دو ساعت عملیات سخت و نفس‌گیر تمام خودروها رهاسازی شدند.

فارابی همچنین از کولاک شدید امروز صبح در محور هراز خبر داد و تصریح کرد: صبح امروز به طور مجدد شاهد کولاک شدیدی در محور هراز بودیم که تیم‌های عملیاتی مشغول به گشت زدن در محور هراز به خصوص در منطقه مشاء شدند، در طی گشت‌زنی یک خودرو دیگر که در برف گرفتار شده بود نیز توسط تیم عملیاتی رهاسازی شد.

وی از تمام رانندگان درخواست کرد تا حتما در گذر از شهرستان دماوند به خصوص محور هراز تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا