رفع پلمپ و فعالیت مجدد خط تولید آب معدنی دماوند

imagesمدیرکل استاندارد استان تهران از رفع پلمپ و فعالیت مجدد خط تولید آب معدنی دماوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مسلم بیات در ارتباط با مباحث مطرح شده پیرامون غیراستاندارد بودن آب آشامیدنی دماوند نیز اظهار کرد: در استاندارد ملی کشور اشاره‌ای به اندازه‌گیری میکروب اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو نشده، پس نمی‌تواند ضرر خاصی داشته باشد.
بیات با تأکید بر اینکه شرکت آب معدنی دماوند در خط تولید خود سیستم میکرو فیلتراسیونی نصب کرده که باکتری‌هایی به اندازه دهم میکرون را نیز شناسایی و حذف می‌کند، افزود: بر اساس بررسی آزمایشگاه‌های معتبر باکتری مورد نظر سازمان غذا و دارو در آب آشامیدنی دماوند وجود ندارد.
مدیرکل استاندارد استان تهران اظهارات خود را بر اساس استانداردهای ملی ذکر و خاطرنشان کرد: در تدوین استاندارد ملی کشور تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله سازمان غذا و دارو مشارکت دارند و این استاندارد با استفاده از مراجع بین المللی نوشته می‌شود.
به گفته بیات با مجوز وزارت بهداشت، شرکت آب معدنی دماوند رفع پلمپ شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا