رفع تصرف فوری ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی «تار» در دماوند

یگان حفاظت منابع طبیعی دماوند از رفع تصرف فوری یک مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی ملی پلاک ۶۷ اصلی موسوم به «تار» خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، بر اساس گزارش این یگان، مأموران حفاظت در جریان پایش‌ و سرکشی‌های مستمر از انفال، در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ اقدام به شناسایی یک فقره تصرف شامل ایجاد مستحدثات غیرمجاز توسط یکی از دامداران منطقه در سطحی به مساحت ۵۰۰ مترمربع کردند.

با توجه به اینکه هر گونه ایجاد بنا در مراتع خلاف قانون بوده و مصداق تخریب و تصرف اراضی ملی محسوب می‌شود، مأموران یگان حفاظت به استناد تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، بلافاصله نسبت به قلع‌وقمع مستحدثات و بازگرداندن عرصه به وضع سابق اقدام کردند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی دماوند با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای عملیاتی حتی در ایام تعطیل، تصریح کرد: هر گونه تصرف غیرمجاز و زمین‌خواری به‌صورت شبانه‌روزی رصد شده و برخورد قانونی با متخلفان بدون هیچ‌گونه اغماض انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا