رفع تصرف اراضی ملی شهرستان دماوند در پلاک‌‌های ثبتی ۱۰ مهرآباد و ۳۱ نوده بخش رودهن/ بیش از ۲ هکتار اراضی ملی از دست سودجویان متصرف آزادسازی شد

با رفع تصرف اراضی ملی شهرستان دماوند در پلاک‌‌های ثبتی ۱۰ مهرآباد و ۳۱ نوده بخش رودهن بیش از ۲ هکتار اراضی از دست سودجویان متصرف آزادسازی شد.

احمد همتی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: با توجه به هماهنگی‌های صورت پذیرفته با مقام محترم قضایی بخش رودهن، اداره مسکن و شهرسازی شهرستان دماوند توسط عوامل یگان حفاظت اراضی شرق استان تهران، کلانتری مهرآباد و شهرداری رودهن در راستاي صیانت و جلوگیری از تضييع و تضرر اموال بیت‌المال اقدام به رفع تصرفات در پلاک‌های ثبتی ۱۰ اصلی موسوم به مهرآباد و ۳۱ اصلی نوده از دست سودجویان کرده است.

وی افزود: در اراضی سودجویان با اقدام تصرف اراضی اقدام به دیوارکشی و احداث بنای نیمه‌کاره کرده بودند.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند عنوان کرد: در مجموع با تخریب ساخت‌سازهای غیرمجاز ۲۴ هزار و ۷۷۰ مترمربع از اراضی ملی در پلاک‌های مذکور در بخش رودهن به ارزش ۲۴۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از ید متصرفان آزادسازی شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا