راه‌اندازی موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرستان دماوند

موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرستان دماوند با هدف رسیدگی به خانواده‌های ایتام و نیازمندان راه‌اندازی شد.

فاطمه صدر در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: مسئول موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) در سال 1368 به همت جمعی نیکوکار با هدف رسیدگی به خانواده‌های ایتام و نیازمندان خاص با حفظ کرامت آنان تاسیس شد.

وی با بیان اینکه موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) کاملا غیرتجاری، غیردولتی و غیرسیاسی است، گفت: در سطح کشور حدود 5000 نفر در قالب 1940 خانواده تحت پوشش هستند.

مسئول موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) شعبه دماوند در خصوص خدمات ارائه شده به خانواده‌های تحت پوشش عنوان کرد: تهیه ارزاق خانواده‌ها و لوازم مصرفی و بهداشتی، فراهم کردن امکانات تحصیلی برای فرزندان این خانواده‌ها و ارائه مشاوره‌ در زمینه‌های مختلف،‌ تهیه و توزیع پوشاک نو 2 بار در سال و تامین ضروریات اولیه زندگی به خانواده‌های نیازمند شامل لوازم خانگی و مصرفی برخی از خدمات این موسسه را شامل می‌شوند.

صدر ادامه داد: تامین مسکن به شکل خرید، ‌رهن و جاره در قالب وام‌های قرض الحسنه، تعمیرات و بازسازی برای خانواده‌های تحت پوشش در این خیریه صورت می‌گیرد و تا کنون 1294 فقره مسکن برای این خانواده‌ها خریداری شده است.

وی تصریح کرد: مشاوره‌های روانشناسی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، تفریحی، اردوهای سیاحتی و زیارتی برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان تحت پوشش، تامین هزینه‌های دارویی و پزشکی و ارائه مشاوره تخصصی در حضور پزشکان متخصص، آموزش مهارت‌های تخصصی مناسب با استعداد فرزندان جهت رسیدن به استقلال شغلی و ایجاد اعتماد به نفس، پرورش استعدادهای خاص در زمینه‌های مختلف و برگزاری گارکاه‌های صنایع دستی و هنری جهت توانمندسازی بانوان برای کارآفرینی از دیگر خدمات این موسسه می‌باشد.

مسئول موسسه خیریه حضرت فاطمه زهرا(س) شعبه دماوند در رابطه با روش‌های کمک نیکوکاران بیان کرد: افراد نیکوکار با روش‌های متفاوتی می‌توانند به نیازمندان کمک کنند؛ بر عهده گرفتن هزینه‌های زندگی و تحصیل یک یا چند فرزند ایتام، پرداخت مستمری به صورت ماهانه، 6 ماهه و سالانه به خانواده‌های نیازمند، کمک‌ها با نیات خاص در قالب نذورات، خیرات و مبرات و رد مظالم، هدایای نقدی و غیرنقدی، اطعام غذای گرم و افطاری، فطریه، فدیه و تامین جهیزیه برای نوعروسان برخی از روش‌های کمک نیکوکاران هستند.

صدر با اشاره به خط مشی موسسه گفت: ثبات بنیان خانواده ایتام با حفظ کرامت جایگاه فرزند و مادر، همدلی و هم دردی با یتیم و تلاش برای ایجاد روحیه شاد و برطرف کردن غم و اندوه از فضای خانواده، تلاش برای برطرف کردن نیازهای اولیه و ضروری خانواده،‌ ایجاد اعتماد به نفس و تلاش جهت رسیدن به جایگاه واقعی فرزندان در جامعه از طریق کشف استعدادهای آنان و تلاش جهت دوری خانواده و فرزندانشان از آسیب‌ها و لغزش در جامعه خط مشی‌های موسسه را تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه موسسه به اصول و ارزش‌های اخلاقی پایبند است، اظهار کرد: شفافیت در ارائه خدمات و پاسخگو بودن تمامی پرسنل در بخش‌های مختلف سازمانی، حسن نیت و صداقت در کار و ایجاد اعتمادسازی متقابل، دوری از هر گونه فعالیت اقتصادی، سیاسی و حزبی و پرهیز جدی از منافع شخصی، همچنین ارتباط موثر با خیرین و نیکوکاران و استفاده از نظرات آنان، باور داشتن به خانواده‌ای واحد و یکپارچه متشکل از یاوران، مددجویان و اعضای موسسه در راستای رفع نیازمندی‌های اصلی خانواده‌های تحت پوشش، از ارزش‌های اخلاقی مهم در موسسه به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا