دیدار رئیس اداره اوقاف دماوند با ائمه جمعه رودهن و آبسرد/ تأکید بر هم‌افزایی در برگزاری برنامه‌های مذهبی

در راستای تقویت تعاملات فرهنگی و هماهنگی برای اجرای برنامه‌های آئینی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند با ائمه جمعه شهرهای رودهن و آبسرد دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، ولی‌زاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند، در دیدارهای جداگانه‌ای با امامان جمعه شهرهای رودهن و آبسرد، بر لزوم همکاری‌های دوجانبه برای ارتقای کیفی برنامه‌های مذهبی در سطح شهرستان تأکید کرد.

ولی‌زاده در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، امام جمعه شهر رودهن، ضمن بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و موقوفات این منطقه، بر تعامل بیشتر اداره اوقاف با نهاد نماز جمعه در راستای برگزاری برنامه‌های مذهبی و فرهنگی تأکید کرد.

طرفین در این نشست درباره راهکارهای بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود برای جذب بیشتر جوانان و عموم مردم به مباحث دینی و آئینی تبادل نظر کردند.

رئیس اداره اوقاف شهرستان دماوند همچنین در ادامه دیدارهای خود، با حضور در شهر آبسرد با حجت‌الاسلام والمسلمین ظاهری، امام جمعه این شهر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست نیز بر اهمیت هم‌افزایی نهادهای فرهنگی و مذهبی جهت برگزاری باشکوه مراسمات آئینی و مذهبی در شهر آبسرد تأکید شد.

در این دیدارها، طرفین بر این نکته اشتراک‌نظر داشتند که با هماهنگی حداکثری میان اداره اوقاف و ائمه جمعه، می‌توان زمینه را برای اجرای مطلوب‌تر برنامه‌های فرهنگی، ترویج فرهنگ وقف و برگزاری پرشورتر مراسمات مذهبی در سطح شهرستان فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا