دومین نمایشگاه مشاغل خانگی شهرستان دماوند رسما آغاز بکار کرد

در آستانه سال نو، دومین نمایشگاه مشاغل خانگی شهرستان دماوند رسما آغاز بکار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، محمد امین خدایاری رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند با اعلام این خبر اظهار داشت: این نمایشگاه مشاغل خانگی از تاریخ 18 تا 25 اسفند ماه سال جاری از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ در مسجد صاحب الزمان شهرک محک گیلاوند جنب پارک خانواده مشغول به فعالیت است و پذیرای بازدیدکنندگان محترم می‌باشد.

وی افزود: در این نمایشگاه انواع محصولات تولیدی مشاغل خانگی بانوان توانمند شهرستان دماوند شامل خشکبار، میوه خشک، گل طبیعی، اکسسوری، ظروف دست‌ساز سفالی‌، البسه و بافت، مواد خوراکی، فرش و قالیچه و گلیم دست بافت و محصولات مورد نیاز ماه مبارک رمضان و عید نوروز و… با قیمت خانگی و رقابتی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌گردد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند عنوان کرد: در این نمایشگاه علاوه بر بانوان توانمند کارآفرین، بانوان سرپرست خانوار و مددجویان هنرمند بهزيستي و کمیته امداد نیز محصولات خود را ارائه می‌نمایند.

خدایاری گفت: از عموم شهروندان دعوت به عمل می‌آید از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند و از این کارآفرینان حمایت کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا