در عملیات شبانه محیطبانان صورت گرفت؛ زمینگیر شدن شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در دماوند

شکارچیان غیرمجاز در عملیات شبانه و هوشیارانه محیطبانان شهرستان دماوند پیش از هر گونه اقدام به شکار شناسایی و زمینگیر شدند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان دماوند اظهار کرد: شب گذشته محیطبانان پاسگاه محیطبانی «ضامن آهو» دماوند حین گشت و پایش شبانه خط مرزی منطقه شکار ممنوع کوهسفید و منطقه حفاظتشده جاجرود، متوجه ورود دو شکارچی غیرمجاز به این محدوده شدند.
وی افزود: مأموران یگان حفاظت محیطزیست پس از تعقیب و گریز و با شلیک تیر هوایی اخطار، موفق شدند حوالی ساعت سه بامداد این دو شکارچی غیرمجاز را پیش از انجام هر گونه شکار متوقف و دستگیر کنند.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان دماوند با اشاره به کشفیات این عملیات بیان کرد: از این متخلفان یک قبضه سلاح شکاری به همراه سایر ادوات و تجهیزات شکار کشف و ضبط شد و پس از تشکیل پرونده تخلف، متهمان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
میرزاکریمی با تأکید بر استمرار نظارتها تصریح کرد: پاسگاههای محیطبانی شهرستان دماوند بهصورت شبانهروزی فعال هستند و پایش مستمر مناطق طبیعی با هدف پیشگیری و برخورد قاطع با تخلفات شکار و صید در دستور کار قرار دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از عموم شهروندان و دوستداران طبیعت تقاضا داریم هرگونه اخبار و گزارشهای مربوط به تخلفات زیستمحیطی را از طریق شماره پیامک ۰۹۹۲۱۰۰۱۵۴۰ اطلاعرسانی کنند تا در کوتاهترین زمان پیگیری شود.

انتهای پیام/