خط قرمز یگان حفاظت استان تهران برای سودجویان ساخت‌و‌ساز غیرمجاز/ آغاز مرحله چهارم طرح «حکاک» و تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان دماوند

مرحله چهارم طرح «حکاک» و تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان دماوند، صبح امروز سه‌شنبه ۲۰ مردادماه از ساعت ۶ بامداد با حضور فرمانده یگان حفاظت استان تهران و جمعی از نیروهای یگان‌های حفاظتی در منطقه سیدآباد آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، سرهنگ میرزایی، فرمانده یگان حفاظت استان تهران در حاشیه این عملیات با تأکید بر برخورد قاطع و بدون مماشات با متخلفان اظهار داشت: هیچ خط قرمزی در مسیر حفظ اراضی ملی و کشاورزی نداریم و با سودجویانی که قصد دست‌اندازی به انفال و اراضی کشاورزی را دارند، با اقتدار کامل برخورد خواهیم کرد؛ هدف ما از اجرای این طرح‌ها، صیانت از امنیت غذایی و حفظ حقوق بیت‌المال است و یگان حفاظت استان تا آخرین مرحله و پاکسازی کامل منطقه از هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز، به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد.

در این عملیات که از ساعت ۶ صبح امروز آغاز شد، سرهنگ شاملو به همراه نیروهای یگان حفاظت جهاد کشاورزی شهرستان‌های دماوند، ورامین، پردیس و پاکدشت، در کنار یگان حفاظت منابع طبیعی و اداره راه و شهرسازی دماوند، هماهنگی و عملیات اجرای احکام را بر عهده دارند.

این طرح که در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز کلید خورده است، با هدف بازگرداندن اراضی به چرخه تولید و برخورد قاطع با ساخت‌وسازهای خارج از ضابطه، با جدیت در دستور کار نهادهای قضایی و اجرایی شهرستان دماوند قرار دارد.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا