حضور بی‌نظیر مردم عامل حفظ انقلاب است

رضا حاجی آقایی حوزه علمیه دماوندمدیریت حوزه علمیه شهرستان دماوند با سپاس از حماسه مردم دماوند در حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت: قطعا حفظ انقلاب از انقلاب نمودن سخت‌تر است و امروز مردم دماوند همچون سراسر کشور  بار دیگر در حفظ انقلاب با حضور خویش حماسه آفریدندد و مشت محکمی بر دهان مستکبران زدند.

حجت الاسلام رضا حاجی آقایی صبح امروز در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تارود اظهار داشت: اگر بخواهیم برای پیروزی انقلاب سه رکن اساسی در نظر بگیریم آن سه رکن عبارت است از مردم، رهبری و دین که اگر هر کدام موجود نبود یا انقلاب به پیروزی نمی‌رسید و یا دستخوش تغییرات بنیادی قرار می‌گرفت.

وی در ادامه افزود: عامل حفظ این انقلاب رهبری خاص، حضور ویژه مردم و دین است و در حقیقت روحانیت و حوزه‌ها نمایندگان دین هستند و دین را آنگونه که هست درک نموده‌اند و وظیفه حوزه‌ها می‌باشد که این معارف را به دیگران برسانند؛ لذا به نظر میرسد دو رکن اساسی انقلاب یعنی رهبری و دین بر عهده حوزه است.

مدیریت مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند در ادامه با بیان اینکه اگر کسی در مذهب تشیع دستی داشته باشد به خوبی می داند که این مکتب صرفا یک مکتب دینی نیست اظهار داشت: دین باید در همه سطوح جامعه پیدا بشود همانطور که امام این عقیده را تحقق بخشید و به عنوان نماینده حوزه وظیفه خود را در قبال پیاده نمودن حقائق دینی در جامعه به انجام رسانید .

حجت الاسلام حاجی آقایی در ادامه با تاکید بر نقش مردم در پیروزی و حفظ انقلاب تصریح کرد: اگر پایبندی مردم به ارزش های دینی و دین‌مداری مردم نبود قطعا حوزه به هدف خود دست نمی‌یافت و در واقع دین‌مداری مردم به خواسته حوزه مشروعیت و مقبولیت بخشید.

وی خاطر نشان کرد: انقلاب کردن در مقایسه با استمرار بخشیدن انقلاب کار ساده‌تری است و حفظ اصول انقلاب و چارچوب نظام بسیار دشوارتر خواهد بود.

مدیریت حوزه علمیه شهرستان دماوند در ادامه افزود: انقلابی که پیامبر عظیم‌الشان اسلام آن را به پیروزی رساند دیده شد که بعد از وفات ایشان دستخوش حوادث و آسیب‌هایی قرار گرفت که البته ائمه اطهار علیهم السلام و خون حضرت سیدالشهدا اجازه تغییر اساسی دین را ندادند.

آقایی  با بیان اینکه انقلاب ما هم همانند انقلاب پیامبر است تاکید کرد: که باید در راه حفظ ارزش ها و آرمان‌ها بصیرت داشت و با خون دل از آن پاسداری کرد .

وی در پایان اذعان داشت: وظیفه حوزه‌ها و روحانیت در اینجا هم سنگین است و حوزه خط مقدم حفظ ارزش‌ها و اصول انقلاب است و اگر حوزه از این ارزش ها یک قدم کوتاه بیاید طبعا مردم چند قدم کوتاه خواهند آمد.

مصاحبه: محمدرضا خانی

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا