حضور استاندار تهران در جمع عشایر مستقر در دشت لار

استاندار تهران صبح امروز جمعه سوم تیرماه در جمع عشایر دشت لار حضور پیدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند،‍  جلسه شورای عشایری استان تهران به ریاست استاندار و با حضور پاپی‌زاده رییس سازمان امور عشایری کشور، عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی ،ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی، یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران، مرادی مدیرکل دفتر فنی، هلیلی مدیرکل حراست استانداری، رسولی‌نژاد نماينده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس، فرمانداران شهرستان‌های دماوند، ورامین ،پیشوا ،پاکدشت و شماری از مدیران کل دستگاه های اجرایی برگزار شد.

در این نشست، ابتدا پس از ارائه گزارش از اقدامات انجام شده و مشکلات باقی مانده توسط مدیر امور عشایر استان تعدادی از عشایر، مشکلات خود را بیان کردند.

در ادامه نمایندگان مجلس ضمن بیان دیدگاه‌های خود، خواستار اقدام عاجل و قاطع در جهت حل مشکلات مطروحه شدند.

سپس رئيس سازمان امور عشایری کشور با تشکر از اقدامات مجلس و دولت در خصوص حمایت از عشایر و اختصاص بودجه مناسب با رشد جهشی،، به انتقادات و سوالات دامداران پاسخ گفت.

در پایان استاندار تهران ضمن اعلام مصوبات جلسه شورای عشایر استان اظهار داشت: در جلسه سال آینده شورا که در محل مذکور برگزار میشود، مدیران استانی و شهرستانی باید گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا