جمع آوری و ساماندهی متکدیان و کارتن خواب‌ها در شهرستان دماوند برعهده شهرداری‌هاست/ شکایت قضایی علیه اورژانس اجتماعی دماوند از سوی کارتن‌خواب‌ها و متکدیان به‌علت مداخله در کار سایر ارگان‌ها!

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند گفت: جمع آوری و ساماندهی متکدیان و کارتن خواب‌ها در شهرستان دماوند برعهده شهرداری‌هاست.

محسن معادی در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود دماوند در خصوص وظایف اورژانس اجتماعی اظهار داشت: اورژانس اجتماعی با محوریت  مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی، خط تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳، تیم سیار اورژانس اجتماعی و پایگاه اورژانس اجتماعی فعالیت می‌نماید.

وی افزود: مهم ترین خدمات اجتماعی یعنی “تخصصی بودن”، “به موقع بودن” و “در دسترس بودن” توسط اورژانس اجتماعی بهزیستی صورت می‌پذیرد تا از این طریق ارائه خدمات اجتماعی به مردم در سازمان بهزیستی “محدود به زمان و مکان” نگردد و “رویکرد فعال” جایگزین رویکرد غیر فعال شود و “اجتماع جامعه محوری” در برنامه‌ها عملیاتی شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند گفت: سازمان بهزیستی در حوزه اورژانس اجتماعی به افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند، کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده، کودکان آزار دیده، مبتلایان به اختلال هویت جنسی، دختران و پسران فراری از منزل ساماندهی وخدماتی همچون مددکاری، روانشناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی آموزشی ارائه می‌دهد که هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده موارد مذکور موضوع را به خط ۱۲۳ اطلاع دهند.

وی در ادامه از هموطنان عزیز درخواست کرد از اشغال نمودن خطوط تلفنی بهزیستی شهرستان جدا خودداری کنند و موارد مطروحه را فقط و فقط به خط ۱۲۳ گزارش نمایند.

معادی افزود: در بحث جمع آوری متکدیان و کارتن خواب.ها به صورت جهادی و بدون در نظر گرفتن شیوه‌نامه‌ها با شهرداری و نیروی انتظامی همکاری داشته ایم اما تجربیات سایر استان ها در سال‌های اخیر نشان داده که این افراد با مشاهده خودروی اورژانس اجتماعی و تذکر کارکنان خدوم اورژانس اجتماعی اقدام به فرار و گاها باعث تصادف این افراد با خودروهای در حال تردد شده که در نهایت توسط خانواده متکدیان و کارتن خواب‌ها علیه عزیزان زحمتکشمان در اورژانس اجتماعی به‌علت دخالت بیجا در کار سایر دستگاه‌ها در دادگاه پرونده قضایی ایجاد شده است.

وی بیان داشت: ممکن است توجه بیش از حد مجموعه بهزیستی به مسائل حاشیه‌ای و غیر مرتبط با رسالت‌های سازمانی باعث بی‌توجهی به وظایف اصلی اورژانس اجتماعی شود و مشکلات عدیده در این خصوص ایجاد کند.

مصاحبه از مصطفی شرافت

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا