رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند خبر داد؛

جمع‌آوری ۴۵۰ قطعه طیور غیرمجاز در حاشیه جاده دماوند – فیروزکوه

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند از جمع‌آوری ۴۵۰ قطعه طیور غیرمجاز در حاشیه جاده دماوند – فیروزکوه خبر داد.

سید علی امامی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: به منظور جلوگیری از عرضه طیور غیرمجاز گشت مشترک با دستور مقامات قضائی و بازرسان دامپزشکی، شهرداری و نیروی انتظامی انجام شد.

وی افزود: در این گشت ۴۵۰ قطعه از طیور بومی غیرمجاز در مرکز عرضه سیار جمع‌آوری و به کشتارگاه انتقال داده شدند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند گفت: این مراکز عرضه جمع‌آوری شده در محور دماوند – فیروزکوه محدوده پل‌شلمبه تا جابان فعالیت داشتند.

امامی تاکید کرد: با توجه به وجود بیماری‌های مشترک انسان و دام مردم از خرید طیور بومی غیرمجاز که سلامت آنها تأیید نشده به‌ویژه در حاشیه جاده‌ها خودداری کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا