جلوگیری از فعالیت‌ افراد سیاسی در یادواره‌‌ شهدای دماوند

yadvare1رئیس ستاد یادواره‌های شهدای شهرستان دماوند گفت: نباید اجازه دهیم مراسمی که با نام شهید و برای زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره آنها برگزار می‌شود به محلی برای فعالیت افراد مختلف و بهره‌برداری سیاسی تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تارود ناصر محمودی‌فرد ظهر امروز در نشست اعضای اصلی ستاد یادواره‌های شهدای شهرستان دماوند که با حضور امام ‌جمعه دماوند، بخشدار مرکزی و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند در دفتر امام ‌جمعه دماوند برگزار شد، اظهار داشت: در سال جاری به لحاظ حساسیتی که در موضوع انتخابات وجود دارد، لازم است تا برنامه یادواره‌های شهدای این شهرستان به‌صورت هماهنگ برگزار شود.

وی افزود: نباید اجازه دهیم مراسمی که با نام شهید و برای زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره آنها برگزار می‌شود به محلی برای فعالیت افراد مختلف و بهره‌برداری سیاسی تبدیل شود و باید مدیریت آن به‌صورت مرکزی و با نظر مسئولان شهرستانی صورت گیرد.

فرماندار شهرستان دماوند که ریاست ستاد یادواره شهدای شهرستان را بر عهده دارد، پیشنهاد داد تا به‌منظور هماهنگی بیشتر و جلب نظرات مختلف مسئولان، این موضوع در شورای فرهنگ عمومی شهرستان مطرح شود تا ضمن تقویت موضوع‌های فرهنگی، جلوی سوءاستفاده‌های سیاسی از آن گرفته شود.

محمودی‌فرد همچنین بیان کرد: باید در کنار حفظ ستاد یادواره‌های شهدای شهرستان دماوند، موضوع برگزاری و مدیریت برنامه‌ها به شورای فرهنگ عمومی در قالب یک کمیته واگذار شود و با مشارکت همه دستگاه‌های فرهنگی مرتبط، شاهد برگزاری این مراسم به‌صورت مطلوب در سطح این شهرستان باشیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا