جلسه هماهنگی پلیس‌راهور و پلیس‌راه با مدیر آموزش و پرورش دماوند در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید

جلسه هماهنگی رؤسای پلیس‌راهور و پلیس‌راه با مدیر آموزش و پرورش دماوند در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این جلسه سرهنگ اسماعیل براری رئیس پلیس راهور شهرستان دماوند، سرهنگ محمودی رئیس پلیس‌راه شهرستان دماوند و محمد فروتن مدیر آموزش و پرورش منطقه دماوند حضور داشتند.

در این جلسه سرهنگ براری رئیس پلیس‌راهور شهرستان دماوند در خصوص ساماندهی سرويس‌هاي دانش‌آموزی مدارس، ایمن سازی مقابل مدارس با خط‌کشی معابر و رنگ‌آمیزی سرعتکاه‌ها توسط سازمان‌های مربوط موارد را مطرح نمود.

وی اظهار کرد: کار کردن در خصوص فرهنگ ترافیکی و ارتقای رفتار ترافیکی شهروندان و دانش‌آموزان کاری بسیار اساسی و پسندیده است که این فرهنگ‌سازی با مشارکت آموزش و پرورش در مدارس به نحو احسن اجرایی می‌گردد.

رئیس پلیس‌راهور شهرستان دماوند افزود: آموزش صحیح قوانین و مقررات به همیاران پلیس جهت فرهنگ‌سازی و کاهش تخلفات و حوادث رانندگی بسیار تاثیرگذار و مثبت است.

در پایان این نشست مدير آموزش و پرورش دماوند، آمادگي اداره آموزش و پرورش را براي همكاري با پليس راهور و راه در ارائه آموزش‌هاي لازم اعلام نمود‌.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا