جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند/ فتاح دماوندی: رسانه‌های معاند می‌خواهند، اسرائیل را مظلوم نشان دهند

امام جمعه شهرستان دماوند در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: رسانه‌های معاند می‌خواهند اسرائیل را مظلوم نشان دهند و نباید بگذاریم جای ظالم و مظلوم را عوض نمایند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند با محوریت هماهنگی برگزاری مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان به ریاست حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند و ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان و اعضای این شورا در دفتر امام جمعه دماوند برگزار شد.

حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه دماوند گفت: با توجه به حوادث اخیر و حملات رژیم منحوص اسرائیل به مردم مظلوم فلسطین و غزه، راهپیمایی امسال از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان با قدرت نمایی دانش آموزان دوستدار ایران و انقلاب در شهرستان دماوند برگزار خواهد شد.

️امام جمعه دماوند بیان کرد: نباید این راهپیمایی را فقط مختص دانش آموزان بدانیم و در این راهپیمایی اقشار مختلف مردم شرکت خواهند کرد.

فتاح دماوندی افزود: تبیین چرایی شرکت در این راهپیمایی برای دانش آموزان و اینکه چرا با استکبار آمریکا و اسرائیل مخالفیم بسیار مهم است.

امام جمعه دماوند عنوان کرد: رسانه‌های معاند می‌خواهند اسرائیل را مظلوم نشان دهند و نباید بگذاریم جای ظالم و مظلوم را عوض نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا