رییس اداره بهزیستی شهرستان دماوند:

جشن گلریزان با حمایت معتمدین شورای مشارکت های مردمی در شهرستان دماوند برگزار می‌شود

رییس اداره بهزیستی شهرستان دماوند گفت: جشن گلریزان با حمایت معتمدین شورای مشارکت های مردمی در شهرستان دماوند برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، در نشست فاطمه خانزادی رئیس بهزیستی دماوند با اعضا و معتمدین شورای مشارکت های مردمی برگزاری گلریزان در دستور کار قرار گرفت.

وی ضمن اشاره به عملکرد و وظایف متعدد بهزیستی و ارائه گزارشی از آمار جلب وجذب مشارکتها در سال جاری اظهار کرد: علیرغم تلاش شبانه‌روزی مسئولین و کارمندان سازمان بهزیستی در راستای خدمات دهی به مددجویان و نیازمندان تحت پوشش بهزیستی و  محدود بودن اعتبارات و منابع دولتی در جهت رفع مشکلات مددجویان، نمی‌توان به نتیجه مطلوب و دلخواه در این زمینه رسید بنابراین نقش خیرین مورد توجه است.

رئیس بهزیستی دماوندافزود: با توجه به افزایش نرخ تورم و کاهش قدرت خرید جامعه هدف بهزیستی در پی آن هستیم که با برگزاری جشن گلریزان با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی جهت تهیه سبدکالانوروزی، کمک هزینه های درمان مناسب سازی منازل و …. بیش از دو هزارو ۷۰۰ مددجو تحت حمایت خود گام های ارزنده را برداریم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا