جشن روز دختر در دماوند برگزار شد

ویژه برنامه روز دختر به مناسبت تولد حضرت فاطمه معصومه(ع) در کانون فرهنگی هنری قلم شهرستان دماوند به انجام رسید.

به گزارش پایگاه خبری تارود به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، روز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه ویژه برنامه روز دختر به مناسبت تولد حضرت فاطمه معصومه (ع) در مجتمع فرهنگی هنری قلم گیلاوند برگزار گردید.

این برنامه با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند و انجمن خوشنویسان دماوند برگزار و میهمانان و مدعوین این ویژه برنامه بانوان هنرمند و هنر آموزان دختر مجتمع فرهنگی هنری قلم گیلاوند و خانواده های آنها بودند.

ویژه برنامه روز دختر توسط بانوان انجمن خوشنویسان دماوند و اساتید و هنرجویان مجتمع فرهنگی هنری قلم برنامه ریزی شده بود و تمامی مراحل از نصب دکور و آماده سازی سالن و اجرای موسیقی همچنین تهیه 80 هدیه از آثار خوشنویسی توسط بانوان هنرمند انجام گردیده بود.

شایان ذکر است خانم ها مهرابی و اکبری از شورای اسلامی شهردماوند و تقی خانی از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند در این برنامه حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا