جذب ۲۰۰ طرح از محل حمایت‌های بنیاد برکت برای شهرستان دماوند/ احیای صنایع‌دستی شهرستان دماوند در اولویت قرار گیرد

فرماندار شهرستان دماوند از جذب ۲۰۰ طرح از محل حمایت‌های بنیاد برکت برای این شهرستان خبر داد و گفت: احیای صنایع‌دستی شهرستان دماوند در اولویت قرار گیرد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی اشتغال‌زایی و استفاده از تسهیلات کارآفرینی بنیاد برکت در شهرستان دماوند برگزار شد.

این نشست روز چهارشنبه با حضور مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند و نمایندگان شهرستانی و استانی بنیاد برکت در طرح اشتغال‌زایی برگزار گردید.

فرماندار شهرستان دماوند در این دیدار با اشاره به تحقق 105 درصد از ظرفیت اشتغال در سامانه رصد در سال ۹۹ در این شهرستان اظهار داشت: موضوع حمایت از کارآفرینان به ویژه بانوان سرپرست خانوار در سطح شهرها از مباحث مورد توجه است که تخصیص سهمیه‌ای از سوی بنیاد برکت در این خصوص را می‌طلبد.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که تولید و اشتغال پایدار را در پی دارد، بسیار حائز اهمیت است و باید در اولویت قرار گیرد.

فرماندار دماوند تصریح کرد: همچنین احیای صنایع دستی با قدمت بالا در شهرستان دماوند باید در اولویت قرار گیرد تا هنر صنایع دستی که سال‌ها به دست فراموشی سپرده شده، احیا شود و زمینه مساعدت در حوزه گردشگری و اشتغال‌زایی را فراهم آورد.

حیدری گفت: در سال جاری حداقل ۲۰۰ طرح با اعتباری حدود ۱۰ میلیارد از محل حمایت‌های بنیاد برکت برای شهرستان دماوند جذب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا