جانمایی ۵ نقطه جهت اجرای طرح جهش نهضت ملی مسکن در شهرستان دماوند/ اختصاص ۸.۷ هکتار زمین در اختیار بنیاد مسکن جهت اجرای پروژه طرح ملی مسکن

رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان دماوند از جانمایی ۵ نقطه جهت اجرای طرح جهش نهضت ملی مسکن در این شهرستان خبر داد و گفت: ۸.۷ هکتار زمین در اختیار بنیاد مسکن جهت اجرای پروژه طرح اقدام ملی اختصاص داده شده است.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، احمد همتی در نشست شورای اداری شهرستان دماوند با اشاره به نشست شورای مسکن در هفته گذشته و ارائه گزارش اظهار داشت: در خصوص احداث مسکن مهر و جمعبندی این پروژه اقدامات نهایی انجام شده است و تنها در تعاونی مهر یک حدود 30 واحد باقی مانده است.
وی افزود: بخشی از عدم اجرای تعهدات به دلیل مشکل ناشی از مهندس ناظر بود که امید است از سوی شهرداری و نظام مهندسی این مشکل برطرف شود و 30 واحد مسکن مهر باقیمانده تکمیل شوند.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان دماوند بیان کرد: در زمینه طرح اقدام ملی مسکن پنج نقطه در شهرستان شناسایی شد و نهایتا دو مجموعه با حدود 3.7 هکتار پلاک مهک در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته است که در حال ساخت و ساز 700 واحد هستند.
همتی گفت: در فاز دوم نیز پنج هکتار زمین در بلوار یادگار امام در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته که در حال آماده سازی و تجهیز پروژه هستند.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان دماوند ادامه داد: در راستای طرح جهش نهضت ملی در پنج پلاک اراضی را شناسایی کرده و پلاکها به معماری شهرسازی جهت الحاق به محدوده شهر معرفی شدند، این پلاکها شامل مهک، کیلان، جیلارد، آبعلی و سادات محله هستند.
همتی تصریح کرد: ایراداتی به لحاظ فنی وارد شده که مقرر شد نسبت به نقشه و معرفی اراضی بازنگری صورت گیرد؛ تنها پلاکی که این مصوبه برای آن انجام شده در سادات محله است.
انتهای پیام/