ثبت حضور شبانه پلنگ «دماوند» در کنار آبشخور کوه سفید/ محیطبانان از حیات وحش منطقه با دوربینهای تلهای تصویربرداری کردند

دوربینهای تلهای نصبشده توسط محیطبانان شهرستان دماوند، تصاویر زیبایی از حضور حیات وحش منطقه شکار ممنوع کوه سفید در کنار آبشخورها ثبت کردند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند با اعلام این خبر گفت: قوچ و میشها، کل و بزها و پرندگان وحشی تشنه در گرمای تابستان خود را به آبشخورها میرسانند و دوربینهای تلهای ابزار مناسبی برای رصد، پایش و ثبت تصاویر از حیات وحش مناطق تحت حفاظت هستند.
وی افزود: ثبت حضور شبانه پلنگ در کنار آبشخور و رصد سلامت پلنگ نر بالغ منطقه که سال گذشته با نام «دماوند» نامگذاری شد، نشانگر سلامت این گربهسان بزرگجثه و ارزشمند در زیستگاه و قلمروی طبیعیاش است.
میرزاکریمی در پایان اظهار داشت: منطقه شکار ممنوع کوه سفید قابلیت ارتقا به منطقه حفاظتشده را داراست و امیدواریم سازمان حفاظت محیط زیست سطح حفاظتی این منطقه را ارتقا دهد.
انتهای پیام/








