ثبت‌نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در شهرستان دماوند از ۱۹ آذرماه/ افراد دارای پست و مقام جهت شرکت در انتخابات باید ۶ ماه قبل از سمت کاری خود استعفا دهند

رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابات شهرستان دماوند از ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲ در فرمانداری دماوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، رضا طاهرخانی با اعلام این خبر اظهار داشت: باعنایت به اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در ساعات اداری روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۹/۱۹ آغاز و تا روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۹/۲۵ جمعاً به مدت ۷ روز ادامه می ­یابد.

وی گفت: مقامات مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که می‌خواهند در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کنند حداقل باید ۶ ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده و به هیچ وجه در آن پست شاغل نباشند.

فرماندار شهرستان دماوند اضافه نمود: بر اساس تبصره ۳ این ماده کلیه­ اشخاصی که داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده و مشمول موضوع ماده­  ۲۹  قانون می­‌باشند، می­بایست به هنگام ثبت نام، گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال خود در پست و مقام و مشاغل یاد شده را ارائه نمایند.

طاهرخانی گفت‌: قبول استعفا بعد از مدت تعیین شده جهت ثبت­ نام و اعلام داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد پذیرش مراکز ثبت نام نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا