تکریم مسئولان از مادر مکرمه شهیدان والامقام ناصر و صادق صدیفی در دماوند

مسئولان شهرستان دماوند از مادر شهیدان والامقام ناصر و صادق صدیفی تکریم به عمل آورند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، امام جمعه شهرستان دماوند، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه دماوند، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند، شورای شهر دماوند، فرمانده حوزه یک محمد رسول الله (ص) و نماینده آستانه قدس رضوی دماوند با سرکار خانم سنقری مادر مکرمه شهیدان والامقام ناصر و صادق صدیفی دیدار کردند.

شهید ناصر صدیفی سال ۱۳۳۹ در شهر دماوند چشم به جهان گشود. با آغاز راهپیمایی‌ها و تظاهرات مردمی در راستای سرنگونی رژیم منحوس پهلوی به خیل مردم انقلابی و ولایتمدار پیوسته و پس از مدتها مبارزه و انجام فعالیتهای سیاسی و ضدرژیم سرانجام در هشتم بهمن ۱۳۵۷ جلوی دانشگاه تهران و درحین تظاهرات بر اثر اصابت گلوله مستقیم سربازان رژیم بدرجه رفیع شهادت نائل گردید.

شهید صادق صدیفی بیستم فروردین ۱۳۴۷ در شهر دماوند چشم به جهان گشود و با شروع جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت؛ یازدهم بهمن ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ منطقه شلمچه بر اثر اصابت خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل گردید و پیکر مطهر ایشان پس از ده سال دوری و غربت به وطن برگردانده شد.

فرازی از وصیت نامه شهید صادق صدیفی اینجا که ما هستیم تا کربلای حسینی چند کیلومتر بیشتر فاصله ندارد دعا کنید که راه بسته شده کربلا بزودی بدست سربازان رشید اسلام بازگردد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران بر گنبد و بارگاه امام حسین (ع) به اهتزار درآید.

در این دیدار ضمن احوالپرسی از مادر مکرمه شهید از مقام شامخ ایشان تجلیل به‌ عمل آمد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا