تمهیدات لازم جهت تامین کالاهای اساسی مردم برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان دماوند/ بازرس مقیم با هدف توزیع عادلانه کالاهای اساسی مستقر خواهد شد/ تشدید نظارت بر بازار شهرستان دماوند از ۲۰ اسفندماه/ از توان بسیج اصناف در نظارت تنظیم بازار استفاده خواهیم کرد

فرماندار شهرستان دماوند از تمهیدات لازم جهت تامین کالاهای اساسی مردم برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان دماوند خبر داد و گفت: نظارت بر بازار شهرستان دماوند از ۲۰ اسفندماه تشدید خواهد شد.

رضا طاهرخانی در حاشیه همایش تجلیل از بازرسان بسیج اصناف شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: پیرو تصمیماتی که در نشست ستاد شهرستانی اتخاذ شد، از 20 اسفندماه نظارت بر اصناف و بازار شدیدتر خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر نیز بازرسان در سطح شهرستان مشغول انجام وظیفه و نظارت بر بازار هستند همچنین در 20 اسفندماه با توان بیشتر و کمک بسیج اصناف و دیگر دستگاه‌ها این مهم با تشدید بیشتری انجام خواهد شد.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: این نظارت‌ها تا شب عید و حتی در روزهای ابتدایی سال نو ادامه خواهند داشت و نظارتها ابعاد گسترده‌ و پررنگی را شامل می‌شوند.

طاهرخانی ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده نظارت‌ها در نقاط مختلف شهری و روستایی تقسیم بندی شده‌ و نمایندگان دستگاه‌های متولی در این نظارت‌ها حضور خواهند داشت و این حضور جدی خواهد بود.

وی عنوان کرد: وظیفه همه ما این است که در شب عید آرامش روانی برای مردم و آرامش در سطح بازار را تامین کنیم و در این راستا حداقل کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که تمام اقلام مورد نیاز مردم به طور فراوان در بازار تامین شوند و مردم هیچ دغدغه‌ای دراین زمینه نداشته باشند.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: با توجه به فرارسیدن ایام عید و ماه مبارک رمضان نشست‌های تنظیم بازار به صورت مرتب تا پایان سال برگزار می‌شوند و سیاست‌های کلی نظارت بر بازار مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

طاهرخانی عنوان کرد: در هدفمندی ارز ترجیحی مدیریت و هماهنگی مثبتی را در شهرستان شاهد بودیم و نظارت بر اصناف و بازار با کمترین مشکل صورت گرفت و هیچ تبعاتی را در شهرستان ندیدیم.

وی افزود: در بعد اول تامین اقلام اساسی مورد نیاز شهرستان در دستور کار است که با هماهنگی‌های انجام شده در این خصوص مشکل خاصی نداریم و پیش‌بینی‌های لازم صورت گفته است.

فرماندار شهرستان دماوند داد: اقلام مورد نیاز مردم به صورت زمانبندی وارد شهرستان می شود و در نقاط مشخص شده برای مردم توزیع می‌شوند.

طاهرخانی عنوان کرد: در نقاط مشخص شده برای توزیع کالاها حتما باید یک بازرس مقیم حضور داشته و نظارت را به نحو احسن انجام دهد تا اقلام به درستی و عادلانه و به طور مستقیم به دست مردم برسد.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که اقلام علاوه بر 5 شهر دماوند، در دورترین روستاها نیز توزیع شوند و همه مردم از این خدمات بهره‌مند شده و کالاها مستقیما به دستشان برسد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا