تعطیلی برخی از پروژه‌های گازرسانی در دماوند قابل توجیه نیست/ پروژه‌های نیمه کاره شرکت گاز باید هرچه زودتر فعال شود

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه تعطیلی برخی از پروژه‌های گازرسانی در این شهرستان قابل توجیه نیست، گفت: پروژه‌های نیمه کاره شرکت گاز باید هرچه زودتر فعال شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مهدی حیدری در نشست بررسی مشکلات گازرسانی به روستاهای شهرستان دماوند با حضور مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اظهار داشت: با توجه به انتقال خط لوله گاز به لاریجان، دماوند با بیشترین میزان تخریب در محیط زیست، منابع ملی و طبیعی مواجه شد.

وی افزود: مشکل ما گازرسانی به لاریجان نیست، چراکه استفاده از نعمت گاز حق طبیعی همه هم‌وطنان است، اما باید با حداقل تخریب‌ها و انجام مطالعات صحیح توسط وزارتخانه انجام می‌شد که این امر محقق نگردید.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: در آن شرایط وزارت نفت قول مساعدت در خصوص گازرسانی به روستاهای شهرستان را داد که متأسفانه تاکنون اتفاقی در این خصوص رخ نداد و موجب بروز عمده مشکلات برای مسئولان شهرستانی شد.

حیدری تصریح کرد: کندی در روند پروژه‌ها و عدم پیگیری، موجب بی‌اعتمادی مردم به مسئولان خواهد شد و ما در خصوص عدم پیگیری موضوع گازرسانی به روستاهای فاقد گاز شهری در شهرستان، ازشرکت گاز گلایه‌مندیم.

وی گفت: پروژه‌های نیمه کاره شرکت گاز باید هرچه زودتر فعال شود، درغیراین صورت سطح همکاری‌های مدیریت شهرستان با شرکت گاز استان به حداقل‌ترین جایگاه تنزل خواهد یافت و قطعاً این موضوع شرکت گاز را در دماوند دچار چالش جدی خواهد کرد.

فرماندار شهرستان دماوند عنوان کرد: انتظار ما از مسئولان استانی و کشوری این است که با اتخاذ تدابیر لازم، مشکلات روستاییان دماوند را پایان دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا