تصویربرداری از پلنگ دماوند با استفاده از دوربین تله‌ای در ارتفاعات رودافشان دماوند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از تصویربرداری پلنگ با استفاده از دوربین تله‌ای در ارتفاعات رودافشان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، نقی میرزاکریمی گفت: محیط بانان پاسگاه محیط بانی رودافشان با نصب دوربین‌های تله‌ای در ارتفاعات ضلع شرقی منطقه شکار ممنوع کوه سفید موفق به ثبت تصویری زیبا از یک پلنگ بالغ شدند.

وی ادامه داد: پلنگ یکی از ارزشمند‌ترين گونه‌های جانوری در شهرستان دماوند است که پراکندگی آن در بیشتر زیستگاه‌های دماوند به ثبت رسیده و حضور پلنگ در این منطقه بارها توسط افراد بومی و محیط‌بانان مشاهده و گزارش شده بود که جهت ثبت تصاویر آن دوربین‌های تله‌ای در ارتفاعات نصب شد و پایش منطقه جهت ثبت سایر گونه های جانوری ادامه دارد.

وی افزود: کمتر از یک سال است که پاسگاه محیط بانی رودافشان در ضلع شرقی منطقه شکارممنوع کوه سفید راه اندازی شده که نقش بسیار مهم و مثبتی را در تامین امنیت جانواران وحشی و حفاظت از محیط زیست شهرستان داشته و حیات وحش منطقه به آرامش قابل توجه‌ای رسیده و کاهش چشمگیر تخلفات شکار غیرمجاز را شاهد هستیم که از زحمات فرمانده و محیط بانان رودافشان قدردانی می‌گردد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا