تشکیل شورای معتمد پلیس در شهرستان دماوند از سال گذشته/ ویلاهای رها شده در منطقه مشاء با مشکل امنیتی مواجه است

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از تشکیل شورای معتمد پلیس در این شهرستان از سال گذشته خبر داد و گفت: ویلاهای رها شده در منطقه مشاء با مشکل امنیتی مواجه است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، سرهنگ محمدرضا اسماعیلی در جمع اهالی منطقه مشاء اظهار کرد: نیروی انتظامی شورای معتمد پلیس را طی سال گذشته و سال جاری در برنامه خود داشته است که این شورا در محلات و روستاها و نقاط مختلف در راستای این موضوع که مردم پلیس خود باشند یعنی به نوعی امنیت را برون سپاری کنیم.

وی افزود: در منطقه مشاء بیش از 3 هزار ویلا وجود دارد و بسیاری از ساکنان تعطیلات آخر هفته خود را در این منطقه می‌گذرانند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند بیان کرد: مشکلی که هست ویلاهای رها شده و بدون نگهبان و یا نگهبانان اتباع بیگانه هستند، همچنین از لحاظ امنیتی با مشکل روبرو هستند.

اسماعیلی ادامه داد: هرچند طی هماهنگی‌ها یک واحد گشت برای این منطقه دیده شده است که این جوابگو نیست و برای ما حتی یک مورد سرقت نیز زیاد است، می‌خواهیم به جایی برسیم که حتی یک مورد نا امنی نیز شاهد نباشیم.

وی گفت: شهرداری سال گذشته زمینی را به مساحت حدود سه هزار مترمربع در اختیار نیروی انتظامی قرار داد و برای ساخت این زمین نیاز به خیرین داریم تا به ساخت کلانتری این منطقه کمک کنند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند عنوان کرد: براساس پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده در شهرهای مختلف این مهم اجرایی شد و کلانتری در این شهرها ایجاد شد.

اسماعیلی تصریح کرد: برای فعالیت یک کلانتری حدود 20 نیروی انسانی نیاز است همچنین ناجا هزینه بسیاری را متقبل می‌شود.

وی افزود: مقرر شده است شورای معتمد پلیس با حضور ساکنان و افراد بانفوذ و معتمدین منطقه هر چند ماه یکبار تشکیل شود و تصمیم گیری‌ها برای بهبود روند امنیتی اتخاذ و از نقطه نظرات استفاده شود.

*پایش تصویری و نصب دوربین مدار بسته در روستاها

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: در چند روز اخیر در حوزه کلانتری منطقه مهرآباد شورای معتمدین با حضور اعضای شورا و دهیاری‌ها اجرا شد و قبول کردند که تمام روستاها نسبت به پایش تصویری و نصب دوربین مدار بسته در روستاها اقدام شود؛ همچنین انتظار می‌رود این گام در منطقه مشاء نیز برداشته شود.

اسماعیلی ادامه داد: برخورداری هر واحد ساختمان یا ویلا از نگهبان شاید ممکن نباشد در اینجا مکان‌هایی به صورت شهرک وجود دارد یا نقاطی در کوچه‌ها حدود 50 ویلا وجود دارد که اکثراً بدون نگهبان هستند.

وی بیان کرد: پلیس انتظام زیرنظر پلیس پیشگیری ناجا تشکیل شده و از ظرفیت نگهبان محله استفاده می‌کند و افراد نگهبان محله را گزینش و آموزش‌های لازم را به عمل می‌آورد، ما نیز تجهیزات لازم را در اختیار آنها قرار می‌دهیم و در نقاط مشخص به کارگیری می‌شوند.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در ادامه گفت: این افراد می‌توانند در طول شبانه‌روز حدود 50 ویلا را به صورت شیفتی مراقبت کنند که این مهم در پیشگیری از سرقت بسیار کمک کننده است.

به گفته اسماعیلی برنامه مذکور در راستای پیشگیری از بسیاری از جرائم کمک کننده است، که علاوه بر این در مسیر خیابان اصلی مشاء نگرانی در خصوص تصادفات جرحی و یا فوتی نیز وجود دارد که اگر زودتر مسیر توسط شهردار تکمیل شود در راستای کاهش تصادفات نیز اقدامات خوبی انجام گرفته است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا