تخریب ۱۹۲ مورد ساختوساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مناطق سربندان و سیدآباد

۱۹۲ مورد ساختوساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مناطق سربندان و سیدآباد از توابع شهرستان دماوند تخریب شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و با دستور مقام قضایی، عملیات مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز امروز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشتماه در شهرستان دماوند اجرا شد.
در جریان این عملیات، ۱۹۲ مورد ساختوساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستاهای سربندان و سیدآباد تخریب و رفع آثار شد.
این اقدام با هدف صیانت از اراضی زراعی، جلوگیری از تغییر کاربری غیرقانونی و حفظ حقوق عامه، با حضور یگان حفاظت امور اراضی استان تهران و عوامل اجرایی انجام گرفت.
یگان حفاظت امور اراضی شهرستان دماوند با تأکید بر ضرورت حفظ کاربری اراضی کشاورزی، هشدار داد شهروندان در خرید و فروش زمین دقت لازم را داشته باشند و فریب وعدههای نادرست درباره فروش زمینهای فاقد مجوز را نخورند تا از خسارت مالی و تبعات قانونی جلوگیری شود.
انتهای پیام/



