تجليل از آتش‌نشانان شهرداری رودهن به مناسبت روز ايمنی و آتش‌نشانی

شهردار و امام جمعه رودهن به همراه جمعی از مسئولین به مناسبت روز ایمنی و آتش‌نشانی از آتش‌نشانان شهرداری رودهن با اهدای لوح سپاس و هدايا تجلیل و تقدیر به عمل آوردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، به مناسبت روز ايمنی و آتش‌نشانی مراسمی با حضور حجت السلام سیدمحمد حسينی امام جمعه بخش رودهن، موسوی‌منش شهردار رودهن، سرگرد زینلی فرمانده مقاومت بسیج رودهن، سرگرد باغبانی فرمانده انتظامی بخش رودهن و ديگر مسئولين و پرسنل آتش‌نشانی برگزار و از زحمات آنان با اهدای لوح سپاس و هدايا تقدير گرديد.

موسوي منش شهردار رودهن ضمن تقدير و تشكر از خدمات شبانه‌روزي آتش‌نشانان و همچنين تبريك اين روز اظهار داشت: آتش نشانان با هدف نجات جان و مال انسان‌ها از حوادث و رويدادها از جان خود گذشته و با دلاوري و رشادت مي‌كوشند تا اميد و شادي را براي آسيب‌ديدگان به ارمغان آورند.

وي گفت‌: بدون ترديد خدمتگزاري خالصانه و صادقانه، در سخت‌ترين شرايط كاري همراه با تحمل خطرات غير‌مترقبه، جز با فداكاري، صبر و با هدف كسب رضايت حضرت حق ميسر نمي‌باشد كه شما آتش‌نشانان و امداد‌رسانان به مردم در زمان وقوع حوادث به خوبي از عهده آن برآمده‌ايد كه شايسته تقدير و تشكر مي باشد.

در این دیدار حجت‌الاسلام سیدمحمد حسینی امام جمعه بخش رودهن ضمن تبریک روز آتش‌نشان بیان کرد: آتش‌نشانان با به خطر انداختن جان خود برای نجات و جلوگیری از آسیب مردم بزرگ‌ترین ایثارگران هستند.

وی افزود: ايثار، فداكاری، برخورداری از روحيه ازخود گذشتگی، احساس مسئوليت و تعهد در برابر اقشار مختلف جامعه از مهم‌ترين شاخصه‌های آتش‌نشانان محسوب ميشود.

امام جمعه رودهن عنوان کرد: ما قدردان زحمات و از خودگذشتگی این عزیزان هستیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا