تاکید دادستان شهرستان دماوند بر رعایت حجاب و حفظ حقوق بیت المال در دستگاه‌های دولتی شهرستان دماوند/ برای پیشرفت نباید فضای شهرستان دماوند را دو قطبی کنیم

دادستان شهرستان دماوند بر رعایت حجاب و حفظ حقوق بیت المال در دستگاه‌های دولتی شهرستان دماوند تاکید کرد و گفت: برای پیشرفت نباید فضای شهرستان دماوند را دو قطبی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مرتضی طهماسبی در نشست شورای اداری شهرستان دماوند اظهار داشت: یکی از بی‌یارترین موجود تعریف شده در نظام حقوقی کشور ما بیت‌المال است چراکه هنگام دست درازی‌ها به بیت‌المال کسی دفاعی نمی‌کند.

وی افزود: برخی از مدیران از باب احاطه کامل بر نماینده حقوقی از نماینده خدماتی و شرکتی استفاده می‌کند درحالی که این نماینده باید از مدیر نیز دغدغه‌مندتر باشد.

دادستان شهرستان دماوند گفت: مقوله بی حجابی در حال عادی شدن است و متاسفانه این موضوع به برخی از کارمندان ادارات نیز سرایت کرده است. بی حجابی یک بزه خانمان سوز است که نباید کم اهمیت شمرده شود.

طهماسبی تصریح کرد: یک کارمند بعد از وقت اداری باز هم نماینده و تابلوی نظام است و باید این مساله مورد نظارت جدی باشد.

وی عنوان کرد: برای پیشرفت نباید فضای شهرستان را دو قطبی کنیم، این آسیب در کمین دماوند هست و باید از فضا به درستی استفاده کنیم تا بسیاری از توانمندی‌ها نادیده گرفته نشود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا