تابلوی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دماوند بنام شهیدان صدیفی مزین شد

ساختمان کمیته امدادامام خمینی‌(ره) شهرستان دماوند بنام شهیدان ناصر و صادق صدیفی نامگذاری شد سالن اجتماعات این نهاد بنام شهید علی اصغرکرمانی مزین گردید.

به گزارش پایگاه خبری تارود، شهناز اکبری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) دماوند در خصوص علت نام‌گذاری ساختمان این نهاد بنام شهیدان صدیفی گفت: خانواده شهید صدیفی تنها خانواده شهیدی هستند که دو شهید تقدیم نظام مقدس انقلاب اسلامی نمودند که در حوزه استحفاظی خدمات این نهاد در شهر دماوند می‌باشند.

وی افزود: یک فرزند این خانواده در دوران انقلاب و فرزند دیگر هم در ۸ سال دفاع مقدس شهید شدند. رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) دماوند بیان کرد: خانواده صدیفی دو فرزند خود را برای دفاع از کشور فدا کردند و در نظر داریم در برنامه‌های دیگر این نهاد از اسامی شهدای شهرستان استفاده کنیم.

شایان به ذکر است در این مراسم خانواده شهید علی اصغر کرمانی، شهید جواد هاشمی و مسئولان شهرستان دماوند حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا