بیش از ۹۸ درصد مراجعین موتور سیکلت‌‌های توقیفی در شهرستان دماوند موفق به ترخیص شدند/ ترخیص موتور سیکلت‌‌های توقیفی همچنان ادامه دارد

رئیس پلیس راهور شهرستان دماوند با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد مراجعین موتور سیکلت‌‌های توقیفی در شهرستان دماوند موفق به ترخیص شدند، گفت: ترخیص موتور سیکلت‌‌های توقیفی همچنان ادامه دارد.

سرگرد اسماعیل براری در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: طبق فراخوان اعلام شده در سطح کشور در همین راستا پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند موتور سیکلت‌هایی را از سال ۱۳۹۰ تا پایان سال ۱۳۹۸ توقف شده است با ارائه تسهیلات ویژه ترخیص می‌کند.

وی افزود: پلیس راهور شهرستان دماوند در اجرای هر چه بهتر این طرح تمام توان خود را جهت مساعدت به مالکین یا متصرفین موتور سیکلت جهت تسهیل ترخیص می‌نماید.

رئیس پلیس راهور شهرستان دماوند بیان کرد: لازم به ذکر است تاکنون بیش از ۹۸ درصد مراجعین موفق به ترخیص موتور سیکلت خود شدند.

براری گفت: باتوجه به مدت کمی که برای ترخیص موتور سیکلت‌های رسوبی باقی مانده مالکین و متصرین می‌توانند جهت ترخیص موتور سیکلت‌های خود را به دفاتر پلیس + ۱۰ با ستاد ترخیص راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایند‌.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا