بهره‌برداری از پروژه آبرسانی مجتمع ۵ روستا در بخش مرکزی دماوند

پروژه آبرسانی مجتمع ۵ روستا در بخش مرکزی دماوند با هدف تامین آب شرب سالم برای 4200 نفر از ساکنین روستایی بهره‌برداری شد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، این پروژه روز پنجشنبه با حضور سید احمد رسولی نژاد، نماینده مردم شریف دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند، بختیاری، مدیرعامل آبفای استان تهران، محمدی، مدیرعامل آب و فاضلاب شرق استان تهران، ساداتی فر، معاون بهره برداری و توسعه آبفای استان، حجت الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند، حجت الاسلام میرشریفی، امام جمعه شهر آبسرد، سلیمانی، بخشدار مرکزی، مجاوری، رئیس شورای بخش مرکزی و جمعی از مسئولان به بهره برداری رسید.

پروژه آبرسانی به روستاهای اسلام آباد، هاشمک، کالدشت پایین، کالدشت بالا و وادان، شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه به عمق ۴۰ متر و به طول ۱۱.۵ کیلومتر خط انتقال لوله گذاری به همراه احداث ایستگاه پمپاژ و مخزن بین راهی است.

این طرح با هدف تامین آب شرب سالم برای 4200 نفر از ساکنین روستایی شهرستان دماوند سال گذشته آغاز شده بود.

محدوده اجرایی عملیات از محل حفر چاه آب در روستای شلمبه آغاز و پس از لوله‌گذاری زیر جاده ترانزیتی دماوند-فیروزکوه و عبور از روستای هشت بهشت تا روستاهای وادان، هاشمک و اسلام آباد ادامه می‌یابد.

مشخصات فنی این پروژه عبارتند از منابع تامین آب شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه به عمق 40 متر به همراه 50 متر گالری، برق رسانی و نصب پمپ و تجهیزات سرچاهی، خط انتقال شامل 11.5 کیلومتر لوله‌گذاری از قطر 90 تا 200 میلیمتر، احداث ایستگاه پمپاژ و مخزن بین راهی و تجهیزات مرتبط، میزان آب تولیدی شامل 1728 مترمکعب در شبانه روز است.

ایستگاه پمپاژ برای آبرسانی به رستاهای وادان و هاشمک، احداث احداث ایستگاه پمپاژ برای روستای اسلام‌آباد به همراه احداث حوضچه فشارشکن می‌باشد.

میزان آب تولیدی پروژه مذکور ۱۷۲۸ مترمکعب در شبانه روز است که با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال در راستای تامین آب شرب پایدار برای ساکنین روستایی بخش مرکزی دماوند با همت و تلاش مجموعه شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها افتتاح گردید.

*طرح‌های مجتمع آبرسانی دیگری در روستاهای شهرستان دماوند در آینده‌ای نزدیک اجرا می‌شود

محمدرضا بختیاری، مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در این مراسم اظهار داشت: طرح ادغام آب و فاضلاب شهری و روستایی اقدامی بزرگ بود، این پروژه حدود 4.5 میلیارد تومان هزینه در برداشت که اگر این ادغام صورت نمی‌گرفت شاید هرگز پروژه امروز به سرانجام نمی‌رسد.

وی افزود: اجرای طرح آبرسانی به 5 روستا با 11.5 کیلومتر خط لوله چدن داکتیو با بهترین کیفیت، ایستگاه پمپاژ و مخزن اقدامی بزرگ است که با ادغام آبفای شهری و روستایی در وزارت نیرو انجام شد و امید است ادامه یابد.

 مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: امید است در آینده نزدیک این طرح در روستاهای بیشتری در نقاط دیگر شهرستان را اجرا شوند.

بختیاری ادامه داد: امروز نظام جمهوری اسلامی به سمت عدالت اجتماعی حرکت می‌کند عدالت یعنی تمام مردم شهر و روستا از آب گوارا و قابل اطمینان بهره مند باشند.

وی تصریح کرد: مهاجرت معکوس به یمن اقدامات مثبت و برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال اتفاق است و ایمد است این پروژه سرآغاز اقدامات بزرگتری باشد و روزی را شاهد باشیم که آبرسانی با تانکر در تمام روستاهای کشور به پایان برسد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا