رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند خبر داد؛

برگزاری ۱۱ عنوان برنامه به‌مناسبت گرامیداشت هفته جوان در شهرستان‌ دماوند/ شهرستان دماوند میزبان مسابقات قهرمانی کشور در سطح ملی

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند از برگزاری ۱۱ عنوان برنامه به‌مناسبت گرامیداشت هفته جوان در این شهرستان‌ خبر داد و گفت: شهرستان دماوند میزبان مسابقات قهرمانی کشور در سطح ملی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود، روز شنبه، سومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان دماوند در سالن جلسات شهید رجایی فرمانداری شهرستان دماوند برگزار شد.

این نشست به ریاست دانش‌آموز معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند و با حضور چگینی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند، نمایندگان دفتر معاونت امور جوانان و فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و اعضای ستاد با موضوع برنامه‌ریزی هفته جوان برگزار گردید.

افشین هادی چگینی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: سومین جلسه شورای جوانان در فرمانداری دماوند پيرامون هفته جوان که ۱۱ الی ۱۹ اسفند در پیش است که ۱۱ برنامه متنوع در این هفته برگزار می‌شود.

وی افزود: طی این جلسه مصوب شد ادارات و دستگاه‌های دیگر نیز برنامه‌های خود برای هفته جوان را اعلام کنند تا ستاد امور جوانان که با محوریت فرماندار شهرستان دماوند شکل گرفته است، بتواند برنامه‌های خوبی را در این هفته برگزار نماید.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند گفت: شاخص‌ترین برنامه هفته جوان برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در سطح ملی با حضور حداقل ۶۰۰ نفر از سراسر کشور در دو بخش آقایان و بانوان به شهرستان دماوند خواهند آمد و میزبان این افراد هستیم.

چگینی تصریح کرد: برگزاری همایش دوچرخه‌سواری و مراسم تجلیل از نخبگان شهرستان دماوند در صورت تأمين اعتبار از دیگر برنامه‌های شاخص هفته جوان در شهرستان دماوند است که این سه مورد از شاخص‌های ۱۱ مورد برنامه‌های هفته جوان در شهرستان دماوند است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا