برگزاری کارگاه آموزشی عملیات زمستانی راهداری به میزبانی شهرستان دماوند

دوره‌های آموزشی کاربردی و تخصصی راهداری زمستانی در برای راهداران دماوند، شمیرانات، پردیس و فیروزکوه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند به نقل خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اظهار داشت: ضرورت داشت برای مدیریت سریع و بهتر عملیات راهداری زمستانی قبل از اغاز فصل بارش و آماده باش  زمستانی دوره های آموزشی مختلف مدیریتی و اپراتوری در زمینه انجام عملیات صحیح و به موقع در فصل سرما انجام شود.

وی افزود: در این راستا بعد از 21 سال برای اولین بار این کارگاه آموزشی در راهدارخانه شهر آبسرد شهرستان دماوند با حضور تمامی پرسنل و مدیران راهداری شهرستان دماوند برگزار شد که در این دوره های آموزشی اقدام به ارتقای سطح دانش عوامل راهداری در مواجهه با فصل سرما و بارشهای زمستانی می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور بیان کرد: این دوره‌ها به صورت تخصصی برای اپراتورها و رده‌های مختلف مدیریت عملیات تنظیم شده است تا بتوانیم رضایت‌مندی بیشتری برای کاربران جاده ای ایجاد کنیم.

مهریاری افزود: انتظار می رود کاربران جاده ای هم در کنار راهداران عزیز با اطلاع کافی از وضعیت جاده های کشور و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ و اطمینان از سلامت فنی خودرو قبل از سفر نسبت به تردد در جاده ها اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا