برگزاری مجمع عمومی مدیران مدارس منطقه دماوند در آستانه سال تحصیلی جدید/ رئيس اداره ارزیابی عملکرد و حقوقی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران: عملکرد مدیران آموزش و پرورش دماوند مثبت است

روز سه‌شنبه، مجمع عمومی مدیران مدارس منطقه دماوند در آستانه بازگشایی مدارس در مجتمع آموزشی و رفاهی احمدآباد شهر دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این مجمع تاجیک رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات اداره کل شهرستان‌های استان تهران، محمد فروتن مدیر آموزش و پرورش دماوند، رقیه عرب معاون پرورشی و تربیت‌بدنی، یحیی ابراهیمی معاون پشتیبانی و منابع انسانی و یاسر مقصودی معاون آموزشی آموزش و پرورش دماوند و مدیران مدارس مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم حضور داشتند.

تاجیک رئيس اداره ارزیابی عملکرد و حقوقی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران اظهار کرد: در ارزیابی عملکرد، منطقه دماوند مدیرانی پر تلاش را نشان می‌دهد.

وی افزود: مدیران آموزش ‌وپرورش این منطقه از روش‌های نوین و اثر‌گذار استفاده و گام‌های موثری در جهت ارتقا آموزش برداشته اند.

رئيس اداره ارزیابی عملکرد و حقوقی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران اضافه کرد: کارشناسان آموزشی در ارزیابی مدیران منطقه در مقاطع خاص مدیران این منطقه را پر تلاش دانسته و رتبه خوبی را برای آنها لحاظ کردند.

به گفته وی علاقمندی به حوزه کاری مدیران سبب شده تا از روش‌هایی اثر گذار برای اداره مدرسه در جهت رشد خرد جمعی و یادگیری دانش آموزان گام بردارند.

آموزش و پرورش دماوند آماده ورود دانش‌آموزان به سال تحصیلی جدید

فروتن رئیس اداره آموزش و پرورش دماوند گفت: آموزش و پرورش دماوند آماده ورود دانش آموزان به سال تحصیلی جدید است.

وی افزود: کلیه معاونت‌های حوزه‌های آموزشی دماوند آمادگی خود را برای شروع سال تحصیلی اعلام کرده و پذیرای دانش آموزان در مدارس هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند با اشاره به حضور مسئولان آموزش و پرورش در جلسه گفت: هر یک از مسئولان و معاونان آمادگی حوزه های خود را برای شروع سال تحصیلی جدید اعلام کردند تا مهری باشکوه را برای منطقه رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا