برگزاری مانور دفاع زیستی و شیمیایی در دماوند

تیم بحران و بلایای شبکه بهداشت و درمان دماوند در مانور دفاع زیستی و شیمیایی طراحی شده از سمت اداره آب و فاضلاب شهرستان دماوند، شرکت نمودند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، با اعلام شروع مانور توسط بیمارستان سوم شعبان مبنی بر افزایش مراجعات بیمارستان جلسه فوری ستاد بحران شبکه برگزار گردید و پس از هماهنگی‌های انجام شده تیم ارزیاب به بیمارستان اعزام شدند.

طی این مانور که با حضور نماینده اداره کل آب و فاضلاب استان تهران، سرپرست مدیریت آب و فاضلاب شهر دماوند، مدیریت بحران و بلایای فرمانداری شهرستان و … انجام شد که اعضای تیم بحران شبکه بهداشت و درمان دماوند متشکل از پرسنل واحد بیماری‌ها، پرسنل واحد بهداشت محیط، روابط عمومی و واحد مدیریت خطر بلایای ستاد شبکه با حضور در صحنه و انجام وظایف تخصصی خود در مواقع بحرانی به برگزاری هر چه بهتر مانور و نمایش وظایف شبکه بهداشت شهرستان در بحران‌های شهری، کمک شایانی نمودند.

تیم ارزیاب شبکه بهداشت و درمان دماوند با حضور در بیمارستان سوم شعبان و مخازن آب منطقه اقدام به بررسی مشکل و نمونه‌برداری از آب مخازن و شبکه‌های آب‌رسانی منطقه نمودند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا