برگزاری طرح آگاه‌سازی سالمندان و توانمندسازی معلولان در اداره بهزیستی شهرستان دماوند

طرح آگاه‌سازی و پیشگیری از معلولیت‌ها در دوران سالمندی با هدف تحقق شهر دوستدار سالمند، به‌همراه طرح توانمندسازی معلولان، در اداره بهزیستی شهرستان دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، محسن معادی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند، با اعلام این خبر اظهار داشت: این برنامه‌ها توسط مرکز مثبت زندگی آبسرد به مسئولیت خانم کاشانی و نیز مرکز مثبت زندگی با مسئولیت آقای گراوند اجرا شده است.

وی با اشاره به روند رو به افزایش سالمندی در سال‌های اخیر، گفت: در طرح آگاه‌سازی سالمندان، موضوعاتی همچون پیشگیری از سکته مغزی و قلبی، بیماری‌های عضلانی و اسکلتی، آلزایمر، پارکینسون و همچنین آموزش‌های مرتبط با پیشگیری از سقوط به‌صورت کامل برای سالمندان منتخب ارائه شد.

معادی افزود: در طرح توانمندسازی معلولان نیز مجموعه‌ای از مهارت‌ها از جمله خودآگاهی و همدلی، مهارت‌های ارتباط مؤثر، روابط فردی، مدیریت استرس، کنترل هیجان، حل مسئله، تصمیم‌گیری، تفکر خلاق و تفکر نقادانه آموزش داده شد.

وی ادامه داد: مباحث آموزش عمومی شامل قوانین حقوق شهروندی، قوانین مرتبط با افراد دارای معلولیت، آشنایی با مشاغل خانگی و فعالیت‌های خوداشتغالی، آموزش خانواده و جامعه محلی نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار گردید.

به گفته رئیس اداره بهزیستی دماوند، آموزش‌های تخصصی ویژه افراد دارای معلولیت بینایی و سالمندان نیز ارائه شد که شامل آشنایی با ویژگی‌های معلولیت و پیامدهای آن، آموزش فعالیت‌های روزمره متناسب با شرایط فرد، نحوه استفاده از وسایل کمک توانبخشی، آموزش تحرک و جهت‌یابی و همچنین آموزش رفتارهای اجتماعی بود.

معادی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه عمومی نیز کارگاه‌هایی با محوریت تغییر نگرش، تمرین خودشناسی، گفت‌وگوی صحیح و تقویت تفکر خلاق برگزار شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا