برگزاری دوره تربیت مربی آموزش قرآن کریم به شیوه نوین در دماوند

عصر چهارشنبه، دوره تربیت مربی آموزش قرآن کریم به شیوه نوین در شهرستان دماوند به اجرا درآمد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، این طرح در سطح کل کشور به نحوه فراگیری قرآن به سبک پیامبر مکرم اسلام(ص) در حال اجراست که در شهرستان دماوند موسسه میقات القرآن برگزار شده است.
این طرح برای توانمندسازی و ارتقاء سطح علمی معلمان قرآن اجرا شده است که در سطح شهرستان دماوند برای دانشآموزان و جوانان بسیار موثر واقع میشود.
این طرح با تدریس اساتید سرکار خانم باقری و بخشی از اساتید قرآنی همراه بود.
از اهداف دیگر برگزاری دوره یاد شده را سادهسازی یادگیری قرائت قرآن کریم، ارائه محتوا و مطالب آموزشی استاندارد، قابل درک کردن قرآن برای تمامی اقشار جامعه و آموزش به روش کلاسیک عنوان شده است.
شایان به ذکر است در آیین افتتاحیه اجرای این طرح، حجتالاسلام والمسلمین کریمایی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد شرق استان تهران، عبدالله بیگی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، حجتالاسلام فائزی مسئول امور قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، دانشآموز معاون فرماندار شهرستان دماوند، مهرابی عضو شورای اسلامی شهر دماوند و افضلی رئيس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دماوند و از قاريان ممتاز قرآنی حضور داشتند.
انتهای پیام/














