برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان پایه هشتم دبیرستان شهدای موتلفه اسلامی دماوند

جشن تکلیف دانش آموزان پایه هشتم دبیرستان شهدای موتلفه اسلامی دماوند با حضور امام جمعه و مدیر آموزش و پرورش دماوند برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش دماوند، به مناسبت ولادت با سعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) جشن تکلیف دانش آموزان پایه هشتم دبیرستان شهدای موتلفه اسلامی در مسجد الرضا (ع) شهر دماوند با حضور «حجت الاسلام فتاح دماوندی» امام جمعه بزرگوار دماوند و «زهرا طاولی» مدیر آموزش و پرورش دماوند برگزار گردید.
در این مراسم، پس از اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران، حجتالاسلام فتاح دماوندی به ایراد سخنانی درمورد سن تکلیف و بلوغ دانش آموزان و بندگی خداوند متعال پرداختند.
همچنین زهرا طاولی نیز در نشستی صمیمانه و کوتاه تذکراتی سازنده پیرامون سنین تکلیف ایراد کرد.
علاوه بر این، از دیگر برنامهها، دکلمه خوانی، پخش کلیپ و سوگندنامه دانشآموزی بود مه توسط دانشآموزان به صورت همخوانی قرائت شد.
در پایان مراسم به رسم یادبود لوح تقدیر به همراه هدایا، توسط مسئولان دبیرستان به دانشآموزان تقدیم گردید.
انتهای پیام/

