بررسی وضعیت اماکن ورزشی شهرستان دماوند/ قول مساعدت به مربیان و ورزشکاران در پرداخت اجاره سانس‌ها و هزینه‌ها

رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند از اماکن ورزشی بازدید میدانی داشت.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، افشین هادی چگینی ضمن بررسی وضعیت موجود اماکن ورزشی و تبریک به ورزشکاران به‌مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش قول مساعدت جهت حمایت‌های لازم و در حد توان را به ورزشکاران داد.

در بازدید از استادیوم زمین چمن تختی و بررسی وضعيت سیستم روشنایی، انشالله در آینده‌ای نزدیک با تخصیص اعتبارات ترمیم و بازسازی زمین چمن انجام خواهد شد.

در ادامه بازدید از سالن ولیعصر ورزشی، استخر، کاراته، کشتی، والیبال و باستاني وضعیت این اماکن ورزشی بررسی شد و در خصوص پرداخت اجاره سانس‌ها و هزینه‌ها مربیان و ورزشکاران مشکلاتی داشتند که رئیس اداره ورزش و جوانان دماوند قول مساعدت جهت رفع مشکلات مذکور را داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا