بررسی مشکلات مدارس ۷ روستای بخش مرکزی دماوند

مشکلات مدارس ۷ روستای بخش مرکزی دماوند با حضور نماینده حوزه دماوند و فیروزکوه در مجلس، فرماندار و مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند به نقل از دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش دماوند، «سید احمد رسولی نژاد» نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی به همراه «زهرا طاولی» مدیر آموزش و پرورش دماوند، «مهدی حیدری» فرماندار شهرستان دماوند، و جمعی از مدیران این شهرستان با اهالی روستاهای مشهد، رودافشان، یدره، کلاک، سیدآباد، آرو و سربندان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این بازدیدها مشکلات مدارس این روستاها بررسی و جهت رفع آن رایزنی شد.

طاولی در حاشیه این دیدارها اظهار داشت: اهالی روستاها یک زمان شاهد تردد معلمان و دانش‌آموزان خود در روستایشان بودند اما طی چند سال اخیر به دلیل مهاجرت، مدارس تقریبا خالی از دانش‌آموز شده است.

مدیر آموزش و پرورش دماوند خاطرنشان کرد: پاسخگویی به درخواست‌های شوراهای روستاهای سیدآباد، آرو و سربندان در راستای تخریب یا مقاوم‌سازی مدارس، تامین نیروی خدمه، همسان‌سازی ارائه خدمات و توزیع معلمان بین شهر و روستا از موضوعات مطرح شده در دیدارهای امروز بود.

وی افزود: تقویت امکانات روستایی در راستای اجرای مهندسی معکوس مهاجرت روستاییان به شهر از اهم مطالبه‌گری اهالی روستاها بود که در خصوص یکایک آنها توضیحاتی ارائه گردید و برنامه هایی داریم.

 

انتهاي پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا