برخی از روستاهای شهرستان دماوند بیش از نرمال قانونی بودجه مالیات‌بر ارزش‌افزوده را دریافت می‌کنند

بخشدار مرکزی شهرستان دماوند گفت: برخی از روستاهای شهرستان دماوند بیشترین بودجه مالیات‌بر ارزش‌افزوده را دریافت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند  مهدی حیدری در نشست هم‌اندیشی شوراها و دهیاران بخش مرکزی دماوند در روستای اوچونک اظهار کرد: این نشست به بهانه هفته شوراها و تکریم زحمات اعضای شوراهای اسلامی برگزار شد تا فضایی دوستانه بین منتخبان مردم و نمایندگان دولت در شهرستان دماوند باشد.

وی افزود: جایگاه و اهمیت شوراها به‌اندازه‌ای قابل‌احترام است که در یکی از فصول سند معتبر حقوقی جمهوری اسلامی به‌عنوان قانون اساسی به اهمیت وظایف شوراها اختصاص یافته است و این نشان‌دهنده تفکر و عقبه سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی است که قصد دارد با اعتقاد بر مردم‌سالاری دینی بر جامعه و بدنه کشور مدیریت داشته و امور توسط مردم پیگیری شود.

بخشدار مرکزی دماوند ادامه داد: حضور شوراها به‌عنوان منتخبان مردم می‌تواند بازویی توانمند برای مدیران اجرایی دولت و حاکمیت باشد،

وظیفه ما مدیران اجرایی در دولت، احترام به تصمیم‌گیری شورا در حوزه روستایی است تا بتوانیم توسعه روستایی را بنا بر خواست مردم رقم بزنیم.

حیدری خاطرنشان کرد: جایگاه شوراها بسیار بااهمیت است، هرچند که در این جایگاه از همه ظرفیت‌ها استفاده نشده و می‌توان با استفاده از توانایی‌ها این خلأ را رفع کنیم.

وی بیان کرد: خوشبختانه بسیاری از روستاهای شهرستان دماوند بیش از نرمال قانونی بر اساس میزان جمعیت، بودجه ارزش‌افزوده دریافت می‌کنند که این امر مرهون زحمات و پیگیری‌های نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی است.

بخشدار مرکزی دماوند گفت: در دوران نمایندگی ایشان در مجلس شورای اسلامی، گازرسانی و نصب علمک به روستاهای کلاک، مشهد و اوچونک انجام شد که با پیگیری در سطح کلان اتفاق افتاد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا