برخورد اداره محیط زیست شهرستان دماوند با فروش گونه‌های جانوری در ایام پیش از نوروز/ جمع‌آوری ۳ مار و ۵۰ لاکپشت در منطقه گیلاوند

طی برخورد اداره محیط زیست شهرستان دماوند با فروش گونه‌های جانوری در ایام پیش از نوروز سه حلقه مار و ۵۰ لاکپشت در منطقه گیلاوند جمع‌آوری شد.

نقی میرزاکریمی رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: متاسفانه در روزهای پایانی سال در کنار فروش ماهی قرمز افرادی سودجو اقدام به فروش گونه های جانوری مانند مار آبی، لاک‌پشت برکه ای و سمندر می کنند که برابر قوانین و مقررات جرم بوده و مشمول ضرر و زیان نیز می شود.

وی ادامه داد: محیط بانان یگان حفاظت این اداره در گشت و پایش محدوده گیلاوند تعداد یه مار و ۵۰ لاکپشت را کشف و جمع آوری نموده اند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان از مردم خواست تا از خرید گونه های جانوری خودداري نموده و درصورت مشاهده فروش مار آبی، لاک‌پشت برکه ای، سمندر و سایر گونه های جانوری مراتب را به شماره 09921001540 پیامک کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا