برای کنترل بیماری کرونا در سطح شهرستان دماوند باید تمهیدات خاصی اندیشیده شود/ نباید وضعیت کرونا در شهرستان دماوند حاد‌تر و به وضعیت قرمز برسد/ ضرورت استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و ادارات دولتی دماوند 

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه برای کنترل بیماری کرونا در سطح شهرستان دماوند باید تمهیدات خاصی اندیشیده شود، گفت؛ نباید وضعیت کرونا در شهرستان دماوند حاد‌تر و به وضعیت قرمز برسد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، رضا طاهرخانی در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان‌ دماوند اظهار داشت: برای کنترل کرونا باید در سطح شهرستان تمهیدات خاصی را به عنوان یک دستورالعمل در دماوند در نظر بگیریم و رعایت این دستورالعمل برای همه الزامی است.

وی افزود: در حفظ سلامت شهروندان همه باید همراهی لازم را داشته باشند که می‌طلبد این مهم بین دستگاه‌های اداری و همشهریان در سطح شهرستان برقرار شود.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: وضعیت نارنجی کرونایی که شهرستان در آن قرار دارد مهم است و نباید اجازه دهیم که وضعیت حاد‌تر و این شهرستان قرمز اعلام شود.

طاهرخانی ادامه داد: تا زمانی که در وضعیت نارنجی هستیم در تمامی جلسات ادارات حتما باید حضور با ماسک باشد و کسی بدون ماسک در جلسه حاضر نشود.

وی تصریح کرد: در مدارس نیز هماهنگی‌های لازم توسط بهداشت و درمان در آموزش و پرورش دماوند و رودهن انجام شود و آموزش‌های لازم را در مدارس صورت گیرد همچنین توصیه اکید شود که دانش اموزان و دبیران در وضعیت نارنجی حتما از ماسک استفاده کنند.

فرماندار شهرستان دماوند عنوان کرد: مدیران ادارات نیز به همکاران خود توصیه کنند که از ماسک استفاده شود و در ورودی انتظامات شهرداری‌ها و ادارات شلوغ ماسک وجود داشته باشد و به مراجعه کنند نیز توصیه شود که از ماسک استفاده کند.

طاهرخانی گفت: در مراسماتی که در سطح شهرستان برگزار می‌شود حتما باید از ماسک استفاده شود و حتی‌المقدور مراسمات در فضای باز برگزار و توصیه‌های بهداشتی رعایت شوند.

وی بیان داشت: در شب‌های قدر نیز که شاهد اجتماعات خواهیم بود با ائمه جماعات هماهنگی شده و رعایت نکات بهداشتی به حضار توصیه شود، اگر کسی ماسک همراه نداشت بین مردم توزیع شود تا مشکلی در مراسمات مذهبی ایجاد نشود.

*شهرستان دماوند از حیث شیوع کرونا در وضعیت نارنجی است

دانش‌آموز معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان دماوند در این نشست اظهار داشت: براساس اعلام وزارت بهداشت متاسفانه شاهد بازگشت رنگبندی‌های کرونایی هستیم و شهرستان دماوند از این حیث وضعیت نارنجی به خود گرفته است.

وی افزود: در تلاش هستیم بتوانیم تمهیدات لازم را اتخاذ و بیماری را کنترل کنیم.

معاون فرماندار دماوند گفت: در فصل بهار و تابستان احتمال حضور بیشتر گردشگران وجود دارد لذا ضرورت دارد که همه از ماسک استفاده و پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند.

دانش‌آموز تصریح کرد: طی دو سال گذشته در تعطیلات نوروز به علت شیوع کرونا محدودیت‌هایی برای اسکان مسافران وجود داشت اما امسال شهرستان دماوند به لحاظ اسکان و نیز ارائه خدمات به مسافران نوروزی مجددا رتبه اول را در استان تهران کسب کرده است.

انتهاي پيام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا