مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران:

با اجرای طرح اکرام ایتام در شهرستان دماوند ۱۳۰۴ حامی تحت نظارت کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: با اجرای طرح اکرام ایتام در شهرستان دماوند ۱۳۰۴ حامی تحت نظارت کمیته امداد هستند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، سید ابوالفضل پرپنچی در آیین افتتاحیه مرکز نیکوکاری ضامن آهو اظهار داشت: از فردا هفته نیکوکاری آغاز می‌شود و 14 اسفند سالروز تشکیل این مجموعه است، به همین مناسبت امروز دو مرکز نیکوکاری در راستای هم افزایی و کارهای خیرخواهانه مردم در گیلاوند دماوند افتتاح می‌شود.

وی افزود: به دنبال این هستیم که کار مردم را به مردم بدهیم که این اقدام نیز در همین راستاست یعنی خیرین و نیکوکاران گردهم امده و در جریان مشکلات مردم قرار می‌گیرند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: خیرین با کمیته امداد در جهت رفع مشکلات مردم همچون تهیه جهیزیه برای نیازمندان اعم از تحت پوشش و غیرتحت پوشش هم افزایی می‌کنند اما همه نیازمندان در مراکز نیکوکاری جامعه هدفمان هستند از این رو در راستای تامین معیشت، جهیزیه، مسکن، کارآفرینی، اشتغالزایی، درآمدزایی و شغل باثبات در این مراکز اقدام می‌شود.

پرپنچی با بیان اینکه هدف اصلی از اقدام مذکور توسعه فرهنگ خیر و احسان است ادامه داد: در سطح استان تهران حدود 700 مرکز نیکوکاری مشغول به فعالیت هستند که در شهرستان دماوند نیز با افتتاح دو مرکز، تعداد مراکز نیکوکاری به 9 مورد افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: ضرورت دارد که خیرین گردهم آیند تا در شهرستان دماوند وابستگی به اعتبارات دولتی نداشته باشیم و فقرا توسط خیرین ساماندهی شوند، کمیته امداد نیز با هم افزایی اطلاعاتی که در اختیارشان قرار می‌دهد در راه ایجاد عدالت تلاش می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران اضافه کرد: رعایت عدالت در توزیع یکی از شاخص‌های خدمترسانی است، ارائه خدمت بی منت و عدالت محور و ایجاد روحیه جهادی در بین عوامل کمیته امداد و آحاد جامعه از دیگر شاخص‌ها هستند.

پرپنچی گفت: در این استان تا کنون در طرح اکرام ایتام حدود 84 هزار حامی و در شهرستان دماوند 1304 حامی تحت نظارت کمیته امداد قرار گرفته ‌اند.

وی تصریح کرد: در استان تهران بیش از 140 هزار نفر در قالب حدود 78 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد هستند، به همین اندازه نیز به صورت موردی و در حد وسع از کمیته امداد خدمت دریافت می‌کنند که در حوزه شناسایی کرونا و ارائه خدمات در این زمینه هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران در خصوص برنامه‌های ایام نوروز افزود: در این ایام ضمن پرداخت عیدی از ستاد مرکزی مقرر است کمکهای ویژه‌ای نیز ارائه دهیم که منتظر جمع بندی خدمات مردمی هستیم، سبد کالا نیز به همه اقشار داده می‌شود.

وی در رابطه با افزایش تعداد مددجویان در زمان کرونا گفت: حدود 23 هزار خانوار طی دو سال گذشته تحت پوشش قرار گرفته‌اند که بسیاری از آنها آسیب دیدگان ناشی از کرونا هستند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا